Over mij

Mijn naam is Beppie Spruit. In 1995 vond ik mijn (t)huis op de Cartesiusweg. De straat vond ik aantrekkelijk omdat er aan de voor- en achterkant geen buren zijn. Geen sociale controle en lekker anoniem. Dat is inmiddels helemaal anders geworden. De organisatie waar ik werkte ging failliet. Ik zat van de ene op de andere dag -als toch wel een workaholicthuis.  Snel realiseerde ik me dat in beweging blijven belangrijk is. Ik ontdekte mijn woonomgeving, een rafelrand in Utrecht West. Terugkijkend ben ik met de wijk meegegroeid. Het was een desolaat industrieterrein, waarin ik me toen thuis voelde.  Nu is het een bruisende broedplaats waar ruim 800 creatieve ondernemers actief zijn. Geniet elke dag van de creatieve energie, de onverwachte ontmoetingen en de  kunst in de openbare ruimte .

Over mij

Mijn naam is Beppie Spruit.  In 1995 vond ik mijn (t)huis op de Cartesiusweg. Ik vond de straat direct aantrekkelijk omdat er aan de voor- en achterkant  geen buren zijn. Geen sociale controle en lekker anoniem  Dat is inmiddels helemaal anders. De organisatie waar ik werkte ging failliet. Ik zat van de ene op de andere dag -als toch wel een workaholicthuis.  Snel realiseerde ik me dat in beweging blijven belangrijk is. Ik ontdekte mijn woonomgeving, een rafelrand in Utrecht West. Terugkijkend ben ik met de wijk meegegroeid. Het was een desolaat industrieterrein, waarin ik me toen thuis voelde.  Nu is het een bruisende broedplaats waar ruim 800 creatieve ondernemers actief zijn. Geniet elke dag van de energie, de onverwachte ontmoetingen en de  kunst in de openbare ruimte .

Wandel met mij op 30 Maart

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Wandel met mij op 30 Maart

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.